2/11/19

Οξύνεται το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος!


 του κ.Παν.Γκουντελάκη

στην τοπική εφημερίδα της 2/11/2019 δημοσιεύθηκαν τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όπου oι θάνατοι για ακόμη μια φορά υπερτερούν των γεννήσεων με σημαντική μάλιστα διαφορά  κατά 33.857 άτομα. καταγράφηκαν   86.440 γεννήσεις και 120.297 θάνατοι.
Κάτι πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα για να αλλάξουν πολλά πράγματα και να αναστραφεί το αρνητικό, να έρθει επιτέλους προς θετικό πρόσημο ο αριθμός των γεννήσεων έναντι των θανάτων.

31/10/19

η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου

86 ευρώ για κάθε προσφυγόπουλο ημερησίως

στην αρχή νόμισα ότι διάβασα λάθος αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα!

Πακτωλός χρημάτων για πρόσφυγες!! Τους περίμεναν! Λεφτά υπάρχουν για τους μετανάστες!!! Με τέτοια μέτρα συντελείτε γενοκτονία των Ελλήνων. 

Δόμνα Μιχαηλίδου υφ/ργός εργασίας: 86 ευρώ για κάθε “προσφυγόπουλο;” ημερησίως. Το ελληνικό επίδομα είναι απο 28€ ως 70€ το ΜΗΝΑ (ανάλογα με το οικ.εισόδημα) και για τα <<προσφυγόπουλα;>> θα είναι 30ημέρες Χ 86€ = 2.580 το ΜΗΝΑ!!
Ο Έλληνας που έχει υποστεί λεηλασία του μισθού του και φορο-ληστεία, για το παιδί του παίρνει 28€ ως 70€ το μήνα και το ασυνόδευτο (άλλη ιστορία αυτή;) 2.580 το μήνα!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! αυτό εξήγγειλε η κ.Μιχαηλίδου απο τη Κρήτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Περιφέρεια για το θέμα της φιλοξενίας των ασυνόδευτων παιδιών.....

ΠΗΓΗ:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ