1/3/17

μετά την Ουγγαρία και η Ισπανία αισθάνεται τη δημογραφική κατάρρευση..

πολύτεκνες οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα εκτός ΚΕΑ!

Εξοχότατε κ.Πρωθυπουργέ,

είναι γνωστό ότι  με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 1, 2 και 5 του Συντάγματος ορίζονται:

1. Η οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους καθώς και ο γάμος και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους

2. Πολύτεκνες οικογένειες έχουν  δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος

5. Ο Σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

Βέβαια τα παραπάνω στην εποχή των μνημονίων που ζούμε έχουν ξεχασθεί  με συνέπεια τα αρνητικά σε όλους αποτελέσματα της μείωσης των γεννήσεων, του έντονου Δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Εραστές του.....Ευρώ!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η αγία µας Εκκλησία, µάς προσκαλεί να εισέλθουµε στην κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στο ιερό στάδιο της νηστείας, που στοχεύει στην ετοιµασία των ψυχών µας προς υποδοχή των σεπτών Παθών του Νυµφίου Χριστού και συνάντηση του Αναστάντος Σωτήρος Χριστού.

Τσίπρας - Μητσοτάκης: κι όμως δεν διαφέρουν



Δρ Τσακαλίδης Γεώργιος
Θεολόγος-Θρησκειοπαιδαγωγός

Όποιος παρακολουθεί τις αντιπαραθέσεις μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή σχηματίζει την εντύπωση ότι μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα. Πίσω από το φαινομενικό αυτό χάσμα κρύβονται πάρα πολλές ομοιότητες. Ο αριστερός Πρωθυπουργός και ο κεντροδεξιός (κατά δήλωσή του) Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έχουν πολλά κοινά σημεία, και ας μη θέλουν να το παραδεχθούν.

27/2/17

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η νέα ΚΥΑ για τις θέσεις μαθητείας στο δημόσιο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
ΠΔΕ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔ.: Εννέα απαντήσεις για τη Μαθητεία στα ΕΠΑ.Λ

1.Τι είναι η Τάξη Μαθητείας;

Είναι ένα προαιρετικό έτος σπουδών, που πραγματοποιείται 1 ημέρα την εβδομάδα στο σχολείο (ΕΠΑΛ/Εργαστηριακό Κέντρο) και 4 ημέρες την εβδομάδα στο χώρο εργασίας.