9/10/19

μιλάμε για δημογραφική πολιτική αλλά δυστυχώς πάλι τα ίδια!

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ   -  ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!

όσον αφορά τα κριτήρια θέρμανσης ΔΕΝ δικαιούνται το επίδομα όσοι κατέχουν αυτοκίνητα άνω των 1.928 κ.εκ. στα σχέδια της νέας κυβέρνησης πρέπει να είναι η κατάργηση του ανάλγητου και άδικου (κατ'ομολογία πολλών υπευθύνων - πόσες φορές το είχε πει ο Τρύφων Αλεξιάδης αλλά έψαχνε να βρει ισοδύναμα μέτρα!) φόρου πολυτελούς διαβίωσης όσων είναι κάτοχοι Ι.Χ 1.929 κ.εκ. (ταλαιπωρούνται πολύτεκνες οικογένειες που είναι κάτοχοι αυτών των Ι.Χ και οι οποίοι τα αγόρασαν για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πολλά παιδιά τους!). 

επίσης, διαβάζουμε στα ΜΜΕ ότι διατηρείται το αφορολόγητο όριο στα 8.636 ευρώ και με προσαύξηση του συγκεκριμένου ορίου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί και μέχρι τέσσερα παιδιά. το έχω πει πολλές φορές ότι το ποσό των 1.000€ είναι πολύ λίγο - έπρεπε τουλάχιστον 2.000€.
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 1.000€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΚΝΟ KAI ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 4ου; το 5ο,6ο κ.λ.π παιδί.....; ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ;