13/12/18

Τι σημαίνει ουδετερόθρησκο κράτος;

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
πηγή:

12/12/18

σημαντική εκδήλωση γιά τήν ὑπεράσπιση της ζωής του ἀγέννητου παιδιού.

Ἀξίζει νά προωθήσουμε τό μήνυμα αὐτό σέ ὅσο περισσότερους γνωρίζουμε, ἰδίως σέ νέους καί νέες, ὥστε νά ἐνημερωθοῦν καί αὐτοί γιά τή μεγάλη ἀλήθεια ὅτι τό ἔμβρυο ἀπό τή στιγμή τῆς σύλληψής του εἶναι ἄνθρωπος – ἡ αξία τοῦ ὁποίου ὑπερέχει ἔναντι ὁλόκληρου τοῦ ὑλικοῦ κόσμου (Μάρκ. η΄36) – καί ἐπομένως ἡ μέ ὁποιοδήποτε τρόπο ἀφαίρεση τῆς ζωῆς του συνιστᾶ οὐσιαστικά ἀνθρωποκτονία.
https://vimeo.com/305383485 

σύγχρονο ντοκιμαντέρ σχετικά το έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Αφρική

9/12/18

Έλεος με την κοροϊδία


 Ουδεμία αλλαγή για το φόρο πολυτελείας με τα αυτοκίνητα πάνω από 1.929 κ.εκ.
Σε όλους είναι γνωστό ότι λόγω  μνημονίων, μετανάστευσης  και άλλων παραγόντων (θάνατοι)  έχει γίνει φυσική μείωση του πληθυσμού πάνω από  400.000.
Είναι η μεγαλύτερη μείωση που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα ακόμη και από περίοδο πολέμου που είχαμε πολύ λιγότερες απώλειες ανθρώπων. και όμως ουδείς συγκινείται! Η διακομματική επιτροπή για το Δημογραφικό ακόμη συνεδριάζει……

Ιανουάριος 2018 δηλώσεις για τα μειωμένα-κομμένα πολυτεκνικά επιδόματα



Ξέχασαν τι έλεγαν στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2018 και τι διαβεβαιώσεις έδιναν για αποκατάσταση των αδικηθέντων πολυτέκνων που τους μειώθηκαν ή κόπηκαν τα πολυτεκνικά επιδόματα, μέσω του περίφημου πλεονάσματος;. Ακούστε τι έλεγαν: Πρωθυπουργός,  Υπουργός Θ.Φωτίου και βίντεοΓ.Γ Υπουργ(Νεφελούδης)(κάντε κλικ πάνω στα ονόματα).Τώρα τσιμουδιά!!!

κοινωνικό μέρισμα 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  όσοι έχουν αυτοκίνητο άνω των 1929 κυβικών, για άλλη μια χρονιά, αποκλείονται του Κοιν. Μερίσματος!!!  Επιτέλους ποτέ θα σταματήσει αυτή η κοροϊδία και ποτέ θα καταλάβουν αυτοί που μας κυβερνάνε ότι το αυτοκίνητο το έχουμε για να μεταφέρουμε με ασφάλεια την οικογένεια μας και όχι επειδή μας περισσεύουν ή για να κάνουμε βόλτες;; 

άνοιξε η πλατφόρμα https://www.koinonikomerisma.gr/

προτάσεις των κομμάτων για το Δημογραφικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   Ν.Δ

...και προ πάντων τα σχόλια των αναγνωστών που για μια άλλη φορά απογοητεύθηκαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΙΝΑΛ 

σχόλιο: μέχρι στιγμής κανείς δεν αναφέρθηκε σε ΕΝΦΙΑ,φόρο πολυτελούς διαβίωσης Ι.Χ πολυτέκνων,τεκμήρια διαβίωσης,δυσβάσταχτους φόρους,κατάργηση του μειωμένου ρεύματος της ΔΕΗ,μετεγγραφές πολυτέκνων που ίσχυαν επί πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα,μείωση του ποσοστού των προσλήψεων από το 20% στο 15%, κ.λ.π που εξαθλίωσαν τις οικογένειες με παιδιά! 

γλυκοκοιτάζουν όμως τους τρίτεκνους καθαρά για προεκλογικούς λόγους, η ίδια πίτα απλά θα μοιράζεται σε περισσότερες οικογένειες.

SOS απο τον ΣΕΒ για το δημογραφικό