4/4/17

η αναλγησία στη φορολόγηση πολυτέκνων συνεχίζεται.....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Κύριο Εμμανουήλ Παναγιωτάκη
κ.Πρόεδρε της ΔΕΗ,
οι πολύτεκνοι ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!!!

θα ήθελα να σας αναφέρω ενα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με την αναγραφή στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του ονόματος των πολυτέκνων στις χρεώσεις των λεγόμενων ΥΚΩ.
οι διάφοροι συνάνθρωποι μας δεν γνωρίζουν ποιες κατηγορίες πολυτέκνων (με 4 προστατευόμενα τέκνα ή αν σπουδάζουν μεχρι το 24 κ.λ.π) με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν ρατσιστικά σχόλια και να δημιουργείται ενα κλίμα στοχοποίησης αυτών!! με το κατήφορο που έχει λάβει το δημογραφικο στη χωρα μας αντι τα μέτρα υπερ των πολυτεκνων οικογενειών να εντείνονται αντίθετα καταργούνται αν και δικαιούνται της ειδικής φροντίδας απο το Κράτος βάσει του Συντάγματος!!! και οι Δήμοι στα πλαίσια των κοινωνικών τους πολιτικών έχουν λάβει ανάλογα μέτρα ανακούφισης ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά δεν μεταβιβάζουν το κόστος στις πλάτες των υπολοίπων.
θα ήθελα να παρακαλέσω να αντικατασταθεί η φράση «κοινωνικό τιμολόγιο, πολύτεκνοι» για να σταματήσει αυτή η χωρίς λόγο στοχοποίηση των πολυτέκνων . εσείς μπορεί να μη το καταλαβαίνετε εμείς όμως πάρα πολύ......
ευχαριστω πολύ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Γκουντελάκης Παν.
μέλος Δ.Σ συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας