9/2/17

επιστολή προς τους Λαρισαίους Βουλευτές

για την <<εγκύκλιο του αίσχους>>  του υπεπθ
 
θα ήθελα να εκφράσω προς εσας που εκπροσωπείτε το νομό μας στο κοινοβούλιο την έντονη αντίδραση μου για το ΕΚΤΡΩΜΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ - ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ) που πάει να συντελεσθεί στις αθώες ψυχές των παιδιών μας και μάλιστα του Γυμνασίου......ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα (αλήθεια παραμονές της Χριστιανοσύνης!!) ήρθε μία εγκύκλιος στα Γυμνάσια, η οποία τα υποχρεώνει να διαθέσουν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην επεξεργασία κάποιων θεμάτων σχετικά με το σώμα. Μία από τις τρεις προτεινόμενες ενότητες ονομάζεται «Έμφυλες ταυτότητες». Και ανάμεσα στα υποθέματα που προτείνονται για εργασία με τους μαθητές είναι το "βιολογικό και κοινωνικό φύλο", "η αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων", "σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα" κτλ. Προτείνεται επίσης να γίνουν συναντήσεις με γονείς, όπου θα συζητηθεί ανάμεσα σε άλλα και το θέμα της "ομοφοβίας-τρανσφοβίας".
 
πολλοί απο τους όρους αυτούς προσωπικά μου είναι άγνωστοι και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αποκαλέσει ΑΜΟΡΦΩΤΟ ή δεν γνωρίζω την Ελληνική γλώσσα....αυτοί που χρησιμοποίησαν αυτούς τους όρους πολύ καλά γνωρίζουν στο που αποβλέπουν...το παιχνίδι το έχουν στήσει καλά και το μόνο που θέλουν είναι ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΑΘΟΝΤΑΙ,ΤΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ!!!
άραγε θα βρεθούν εκπ/κοί που θα αναλάβουν αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ;
εσείς προσωπικά θα αντιδράσετε στο παραπανω ΕΚΤΡΩΜΑ;
Μιλάμε για παιδιά Γυμνασίου, τα οποία είναι πάνω στην εφηβεία, σχηματίζουν την ταυτότητα τους, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το σώμα τους και καλά καλά δεν έχουν και εκείνα ακόμη καταλάβει τί συμβαίνει. Καθόλου τυχαίο ότι επιλέγεται αυτή η ηλικία για προπαγάνδα και όχι τα κάπως μεγαλύτερα και πιο κατασταλαγμένα παιδιά του Λυκείου.
 
Αγαπητοί μου,έχουμε τελείως παραφρονήσει;που οδηγείτε επιτέλους η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; αυτά λέει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ;
Τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ παμε ν καταργήσουμε; Τόσο εχουμε βγει π τ ορια μας!

Παν.Γκουντελάκης
Μέλος  Δ.Σ συλλόγου πολυτ.Λάρισας & περιχώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: