9/12/18

προτάσεις των κομμάτων για το Δημογραφικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   Ν.Δ

...και προ πάντων τα σχόλια των αναγνωστών που για μια άλλη φορά απογοητεύθηκαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΙΝΑΛ 

σχόλιο: μέχρι στιγμής κανείς δεν αναφέρθηκε σε ΕΝΦΙΑ,φόρο πολυτελούς διαβίωσης Ι.Χ πολυτέκνων,τεκμήρια διαβίωσης,δυσβάσταχτους φόρους,κατάργηση του μειωμένου ρεύματος της ΔΕΗ,μετεγγραφές πολυτέκνων που ίσχυαν επί πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα,μείωση του ποσοστού των προσλήψεων από το 20% στο 15%, κ.λ.π που εξαθλίωσαν τις οικογένειες με παιδιά! 

γλυκοκοιτάζουν όμως τους τρίτεκνους καθαρά για προεκλογικούς λόγους, η ίδια πίτα απλά θα μοιράζεται σε περισσότερες οικογένειες.

2 σχόλια:

ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είπε...

πολύ καλά τα γράφετε αγαπητέ κύριε της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. δεν θέλουμε να υποσχεθούνε πολλά, αλλά αυτά που θα υποσχεθούν ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ! φαίνεται καθαρά ότι δεν μπορούν να τα βρουν στη διακομματική επιτροπή που ορίσθηκε για το δημογραφικό και ο καθένας λέει τα δικά του...

Unknown είπε...

Αγαπητοί πολύτεκνοι, πώς μπορεί κανείς να ξεχνά πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση, παρά το πατριωτικό, θρησκευτικό και φιλοπολυτεκνικό προσωπείο που φορά, αλλά και όλα τα κόμματα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, είναι υπόλογα διότι:
Ψήφισαν τα μνημόνια, που υποθηκεύουν το μέλλον των επομένων γενεών των Ελλήνων για πάντα και έγιναν αφορμή να αυτοκτονήσουν χιλιάδες συμπατριώτες μας;
Ανέχονται τον αφελληνισμό, τον αποχριστιανισμό και την ηθική εξαχρείωση της νεολαίας μας μέσω της παιδείας, χωρίς να κάνουν τίποτα για να την εμποδίσουν;
Ψήφισαν τον νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων και τόσους άλλους νόμους, που στρέφονται κατά της παραδοσιακής Ορθόδοξης Ελληνικής οικογένειας;
Αγαπητοί πολύτεκνοι. Ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι την υπέρβαση, χάριν της πίστεως και της πατρίδος μας. Για να ωφεληθούν πραγματικά και ουσιαστικά οι πολύτεκνες οικογένειες. Οι πολύτεκνοι να αναζητήσουμε πραγματικά πιστούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους, που θα αγκαλιάσουν με ειλικρίνεια την πολύτεκνη οικογένεια. Τέτοιας ποιότητος άνθρωποι, που έχουν το χάρισμα της πολιτικής και είναι διατεθειμένοι να "ματώσουν" για την πατρίδα μας, είναι τα στελέχη της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», της Παρατάξεως των Συνεχιστών της Πολιτικής του Καποδίστρια. Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" έχει ως πολιτικό πρότυπο τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον μοναδικό εξ' ολοκλήρου Ορθόδοξο Χριστιανό πολιτικό, έναν άνδρα σπανίου ήθους. Είναι η μοναδική Πολιτική Παράταξη που έχει επισήμως αποκηρύξει την μασωνία και κινείται εκτός πολιτικού κατεστημένου, γι' αυτό και δεν ελέγχεται από αυτό. Στο Πολιτικό της Πρόγραμμα, η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει προχωρήσει στις παρακάτω δεσμεύσεις, εφόσον γίνει κυβέρνηση:
«Ἀνάδειξη τοῦ δημογραφικοῦ προβλήματος ὡς ἕνα ἀπὸ τὰ σημαντικότερα
τῆς Ἑλλάδος. Στήριξη τῆς οἰκογένειας μὲ συγκεκριμένα μέτρα, ὅπως ἐνισχυμένα ἐπιδόματα στὶς τρίτεκνες μητέρες. Οἱ μητέρες τεσσάρων παιδιῶν καὶ ἄνω θὰ λαμβάνουν κανονικὸ μισθὸ διότι ἡ ἀνατροφὴ τῶν παιδιῶν ἀπὸ τὶς μητέρες τους καὶ ὄχι ἀπὸ baby sitters εἶναι ἡ πιὸ ὑπεύθυνη καὶ σημαντικὴ ἐργασία γιὰ τὴν πλήρη ἀνάπτυξη τοῦ κυττάρου ποὺ λέγεται Οἰκογένεια, στοιχεῖο ἀπαραίτητο γιὰ τὴν ἐξυγίανση τῆς κοινωνίας καὶ τὴν ἀνάπτυξη τοῦ Κράτους. Συγχρόνως, μὲ τὴν οἰκειοθελῆ παραίτηση ἐργαζομένων γυναικῶν ἀπὸ τὶς διάφορες ἐργασίες θὰ δημιουργηθοῦν χιλιάδες θέσεις ἐργασίας.».
Είναι η μοναδική Πολιτική Παράταξη που θα εφαρμόσει μια πολιτική που πηγάζει από την Ορθόδοξη Παράδοσή μας. Καλούμε όλους τους πολυτέκνους να αποδοκιμάσουν απερίφραστα την αντεθνική στάση της συγκυβέρνησης, να κλείσουν τα αυτιά τους στις υποκριτικές φωνές συμπάθειας που ακούγονται από τους ποικίλους "πατριώτες" και να ενστερνισθούν ανεπιφύλακτα την καθαρή και ειλικρινή φωνή της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», η οποία απορρέει από την ζωντανή και στενή σχέση των στελεχών της με την πίστη του Χριστού μας.

Τέλος, προσκαλούμε όλους τους πολυτέκνους, σε κάθε γωνιά της Πατρίδος μας, να μετάσχουν στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιοι της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», της μοναδικής πολιτικής φωνής στην Ελλάδα που βοά πως το δημογραφικό πρόβλημα και η στήριξη των πολυτέκνων οικογενειών είναι μείζον εθνικό ζήτημα και όχι πεδίο πολιτικών καιροσκοπικών χειρισμών!

Κωνσταντίνος Ιωάν. Παπανικολάου, πολύτεκνος δάσκαλος με επτά παιδιά.