15/9/19

Ουγγαρία και ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

πρόσφατα στις 5 Ιουνίου η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έλαβε μέτρα-κίνητρα για το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Α. ψήφισε νόμο που απαλλάσσει μητέρες τεσσάρων και παραπάνω παιδιών από φόρο εισοδήματος εφ'όρου ζωής!

Β. επίσης νόμο που επιδοτεί τα ζευγάρια με εισόδημα 32.000€ για αγορά κατοικίας (τόσο αρκεί για αγορά κατοικίας στην Ουγγαρία) και το οποίο θα χορηγείται μόλις γεννηθεί το 3ο τους παιδί.
Γ. επίσης νόμο που χορηγεί άτοκο δάνειο 32.000€ σε γυναίκες κάτω των 40 ετών που παντρεύονται και το οποίο θα χαρίζεται σταδιακά με την απόκτηση παιδιών.
Δ. επίσης χρήματα για την αγορά μεγάλου οικογενειακού αυτοκινήτου.πλήρη κάλυψη των αναγκών σε παιδικούς σταθμούς. επίδομα σε παπούδες και γιαγιάδες να προσέχουν εγγόνια στο σπίτι  και πολλά άλλα.
E. Επίσης, θα χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους 2.5 εκατ. φιορίνια (7.786 ευρώ) για την αγορά οχήματος επτά θέσεων σε οικογένειες με τρία ή παραπάνω παιδιά.


ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 4ΔΙΣ και δείχνουν πως πραγματικά το κράτος θέλει να πείσει τους πολίτες του να κάνουν παιδιά. ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Οι σημερινοί Έλληνες και Ελληνίδες στη πλειοψηφία τους Χ.Ο χρησιμοποιούν ως μέθοδο αντισύλληψης τις καλυπτόμενες οικονομικά από το κράτος, εκτρώσεις! ανεύθυνη καλοπέραση προτιμούν οι πολλοί νεοέλληνες! οι εκτρώσεις αποκλείεται να σταματήσουν αλλά το κράτος μπορεί να τις μειώσει  ενημερώνοντας  με διαφημιστικές καμπάνιες όπως για το κάπνισμα για τις επιπτώσεις στην υγεία της γυναίκας από τις συνεχείς εκτρώσεις. Να έχουμε προβολή των πολυτέκνων οικογενειών. όλα αυτά μπορεί να φαίνονται παράξενα αλλά μόνο με δραστικές ενέργειες μπορεί να αναστραφεί η δραματική κατάσταση στο δημογραφικό.
αναζητείται ελπίς και γιατί όχι και κάτι τρελό το οποίο όπως είπαμε θα ανατρέψει τη δραματική κατάσταση.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΟΦΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 1.928 κ.εκ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: