26/3/17

το 2014 ψηφίστηκε από τη Βουλή μια κρυφή διάταξη που αφορά στην ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων

κάτι που πέρεσε στα ....ψιλά όπως πάντα

Κύριε Τσίπρα, κύριε πρωθυπουργέ, εάν δεν παρεμβείτε άμεσα, ώστε να διορθώσετε αυτή την απίστευτη φορολογική αδικία, τότε θα είστε διπλά εκτεθειμένοι εσείς και η κυβέρνησή σας: αφενός γιατί θα επιβεβαιώσετε για πολλοστή φορά πως όσα λέτε είναι «λόγια της πλώρης», αφετέρου γιατί θα αποδείξετε πως η οικονομική πολιτική της κυβέρνησής σας ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων διαδρομών για τη διακίνηση «μαύρου» χρήματος.



2 σχόλια:

ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είπε...

να σταματήσουν οι αμαρτωλές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων
γι' αυτό όλοι ...βιάζονται να γίνουν Βουλευτές για να έχουν συμμετοχή ...στο φαγοπότι!!! ως πότε θα τους στηρίζετε με τη ψήφο σας συνέλληνες; μετά κανείς δεν δικαιούται να φωνάζει ότι του κόβουν τη σύνταξη, το μισθό,επιβάλλουν ΕΝΦΙΑ και οτιδήποτε άλλο......

Unknown είπε...

απο τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στη πολιτική σκηνή γνωρίζει οτι τα πλεονεκτήματα είναι πολλά....και κυρίως τα οικονομικά!!!παραιτείτε απο το επάγγελμα του και εργάζεται .....για το συμφέρον του λαού που τον εξέλεξε!!!αντίθετα αυτός νοιάζεται μόνο για ίδιον όφελος και κυρίως για το κόμμα που τον ανέθρεψε!!ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ - ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ!
επάγγελμα πολιτικός δεν υπάρχει.γιατί τότε λαμβάνουν παχηλές συντάξει;