29/5/17

αποτελέσματα εκλογών συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας & Περιχώρων



 Την Κυριακή 28-5-2017 στο γραφείο του  «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ», στην οδό Ηπείρου  83  στη Λάρισα  έγιναν οι  εκλογές για την ανάδειξη
 α.  νέων μελών στο  Δ.Σ.
 β. εξελεγκτικής  επιτροπής  και    
 γ. αντιπροσώπων   στην ΑΣΠΕ,   του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ  για τα  έτη   2017 – 2020  
Η ψηφοφορία  διεξήχθη ομαλά και σε πολύ καλό κλίμα, με μεγάλη προσέλευση των πολυτέκνων οι οποίοι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Στις εκλογές είχαμε την συμμετοχή δύο ψηφοδελτίων, ενός ψηφοδελτίου συνδυασμού με την επωνυμία «ΚΑΛΛΙΤΕΚΝΙΑ –ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ» και ενός ψηφοδελτίου κοινό  με υποψηφίους από την ευρύτερη περιοχή Τυρνάβου. 
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής:
Ψήφισαν :450 μέλη
Έγκυρα ψηφοδέλτια:437 , άκυρα : 12 , λευκά : 1

Οι συνδυασμοί έλαβαν :
Α)  «ΚΑΛΛΙΤΕΚΝΙΑ –ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ» 291 ψήφους  και ποσοστό 66,6 %
Και καταλαμβάνει 5 έδρες στο Δ.Σ.,  2 θέσεις αντιπροσώπων στην ΑΣΠΕ, και 2 θέσεις μελών Εξελεγκτικής  Επιτροπής 

Β)  «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΟ - με υποψήφιους  περιοχής Τυρνάβου » 146  ψήφους  και ποσοστό 33,4 % και καταλαμβάνει 2 έδρες στο Δ.Σ.,  1 θέση  αντιπρόσωπου  στην ΑΣΠΕ, και 1 θέση μέλους  Εξελεγκτικής  Επιτροπής.

Για το Δ.Σ. εκλέγονται  οι Γκουντελάκης  Παναγιώτης , Κερμελίδης  Γεώργιος,  Κομόπουλος Ιωάννης, Παπανικολάου Κωνσταντίνος,  και Παπαϊωάννου  Χρήστος ως τακτικά μέλη και αναπληρωματικά  μέλη  οι  Οικονόμου Δημήτριος , Κουτσιμανής  Βασίλειος, Διάλλα  Χρυσούλα και Σαμαρά Αθανασία από τον συνδυασμό «ΚΑΛΛΙΤΕΚΝΙΑ –ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ»  και οι Μπίκας Αθανάσιος και Τσιόγιας Νικόλαος ως τακτικά  μέλη  και αναπληρωματικά μέλη  οι Βλιώρας Λάμπρος  και  Αναστασίου – Παπαθεοδώρου Ζωή  από τον συνδυασμό  «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΟ»

Για την ΑΣΠΕ εκλέγονται οι Γκουντελάκης Παναγιώτης και Παπανικολάου Κωνσταντίνος από τον συνδυασμό «ΚΑΛΛΙΤΕΚΝΙΑ –ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ»  και ο Μπίκας Αθανάσιος από τον συνδυασμό  «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΟ»

Για την Εξελεγκτική  Επιτροπή  εκλέγονται οι Κυρίτσης  Δημήτριος και Ανδρεόπουλος Γεώργιος από τον συνδυασμό «ΚΑΛΛΙΤΕΚΝΙΑ –ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ»  και ο Χαρισούλης Βασίλειος  από τον συνδυασμό  «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΟ»

Συγχαρητήρια  στους νεοεκλεγέντες και ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία. Ευχαριστούμε  όλους τους πολύτεκνους  οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.


Η  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ


                                                                                                      
                                                             

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

κι εμείς ευχαριστούμε για την υπομονή σας και για τις πολύτιμες υπηρεσίες σας!!