11/4/17

πρέπει να ξαναγίνει γη Ρωμαίϊκη!

Κωνσταντίνος Ιωαν.Παπανικολάου

Σεβαστοί πατέρες κι αγαπητοί φίλοι, ο Χριστός να μας αξιώσει να βιώσουμε θεάρεστα τα Άγια Πάθη του, ώστε να χαρούμε και την λαμπροφόρο Ανάστασή Του.
Δυστυχώς, η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές και γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση.  Το θέμα, στο οποίο αναφέρεται η βαρυσήμαντη παρέμβαση του κ. Μιχαήλ Ηλιάδη, είναι σοβαρότατο κι εξαιρετικά επείγον! Η «ελληνική» κυβέρνηση, με την σιωπηρή σύμπραξη των κομμάτων του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, αναγνωρίζει και παραδέχεται επίσημα ότι το Δημόσιο Χρέος είναι 563 δις €!  Ξέρετε τι συνεπάγεται αυτό; Ότι αναγνωρίζει και παραδέχεται επίσημα πως όλες οι μελλοντικές γενιές – θέλουν δεν θέλουν – θα ζουν με τα μνημόνια! Ότι το μέλλον αυτού του τόπου ταυτίζεται με την υποτέλεια, την πνευματική και οικονομική υποδούλωση!  Κι αυτή η προδοσία στο όνομα της «ευρωπαϊκής προοπτικής» της χώρας μας! Μάλιστα!  Μας «πιάνουν από τον γιακά» και μας λένε: «Είτε σας αρέσει είτε όχι» θα μείνετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ, έστω και εξαθλιωμένοι!

     Και μια και αναφερόμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Πολλοί λένε πως για κανένα λόγο δεν πρέπει να φύγουμε από την Ένωση.  Συγχέουν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό – που εκτός της τεχνολογικής προόδου δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει - ή τα θετικά στοιχεία που υπάρχουν σε ορισμένους λαούς της Ευρώπης, όπως η οργανωτικότητα, η τήρηση των νόμων ή η άμεση τιμωρία των παραβατών του νόμου, με την ΕΕ, η οποία ξεκάθαρα υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση, λειτουργεί ως ένας υπερεθνικός οργανισμός και επιδιώκει την οικονομική υποδούλωση των ασθενεστέρων κρατών-μελών και ιδίως την εξαφάνιση της όποιας πνευματικής ιδιαιτερότητός τους.  Το τελευταίο φαίνεται καθαρά και στην περίπτωση της Σερβίας, η οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε διαπραγματεύσεις για ένταξη στην ΕΕ. 
     Το 2014 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην χώρα αυτή το άθλιο gay-pride[παρέλαση υπερηφανείας(!) ομοφυλοφίλων κ .λ. π.], που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λαμβάνει χώρα και στην Ελλάδα μας.  Μεγάλος αριθμός Σέρβων διαμαρτυρήθηκε και ο Πρωθυπουργός της χώρας αποφάσισε να ματαιώσει την επαίσχυντη εκδήλωση.  Επενέβη όμως η ΕΕ και του «τράβηξε το αυτί», υπογραμμίζοντάς του πως, λόγω της ματαίωσης αυτής, οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Σερβίας παγώνουν! Το αποτέλεσμα: Την επόμενη χρονιά ο Σέρβος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την διεξαγωγή του gay-pride!
     Ειδικότερα στην περίπτωση της Ελλάδος, επιδιώκεται το οριστικό και αμετάκλητο ξερίζωμα της Ορθοδοξίας, σε συνδυασμό με την οικονομική υποδούλωση.  Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι σε κάποιο προϊόν που αγόρασε η οικογένειά μου πρόσφατα, ενώ κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ελληνική επιχείρηση, τα στοιχεία της επιχειρήσεως είναι γραμμένα μόνο στα Αγγλικά και ως χώρα προελεύσεως αναφέρεται η Ενωμένη Ευρώπη!  Το περιστατικό αυτό μας οδηγεί σε δύο πρώτα συμπεράσματα: 1) Είμαστε πράγματι «αχαρακτήριστοι Γραικύλοι», όπως πολύ χαρακτηριστικά μεταφέρει τα λόγια του Παπαδιαμάντη στο άρθρο του ο κ. Ηλιάδης, την στιγμή που δεν καταδεχόμαστε να βλέπουμε γραμμένη ούτε την ίδια μας την γλώσσα!
2) Η ΕΕ λειτουργεί ως ένα κατεξοχήν όργανο της παγκοσμιοποιήσεως, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το οποίο δεν ανέχεται την ύπαρξη οποιασδήποτε ιδιαιτερότητος, όσο αφορά στα «κράτη» - μέλη της, σε κρατικό, εθνικό και – πολύ περισσότερο - σε πνευματικό επίπεδο...
     Εάν σε λιγότερους ή περισσότερους Νεοέλληνες η κατάσταση αυτή δεν δημιουργεί πρόβλημα, λόγω της αλλοτριώσεως που έχουν υποστεί ως προσωπικότητες ή εάν κάποιοι επιχειρηματίες αποδέχονται τα δεδομένα αυτά για φορολογικούς ή άλλους λόγους, τους απαντούμε πως για την πατρίδα αυτή έχυσαν τα αίματά τους οι πατέρες μας, ώστε να παραμείνει Ελεύθερη, Ορθόδοξη κι Ελληνική! Εάν αυτή η θεώρηση δεν τους εκφράζει, μπορούν να μεταναστεύσουν σε όποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν, όπως προέτρεψε τους νέους μας – στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενοποιήσεως - ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως... Εμείς δηλώνουμε ότι θέλουμε να μείνουμε στην γη των πατέρων μας και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, μαζί με την παράταξη της Ρωμηοσύνης, την «Κοινωνία», ώστε να ξαναγίνει γη Ρωμαίϊκη!

 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

πολύ σωστές απόψεις τις οποίες κάποτε πρέπει να σκεφθούν σοβαρά όλοι αυτοί που αγαπούν την Ελλάδα, τη διατήρηση της,τη συνέχιση της κι όχι να στηρίζουν όπως λέει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που χρόνια τώρα λυμαίνεται τον τόπο μας!
ΚΛΑΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ