7/3/17

αντιδράστε! Η ευθύνη όλων μας έναντι των παιδιών είναι τεράστια!

αφου δεν πέρασε το δικό τους για τα περί θεματικής εβδομάδος στα γυμνάσια, δυστυχώς ορισμένοι  έχοντας συμμάχους...επιμένουν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου απο υπερβάλλοντα ζήλο πραγματοποιούν συνέδριο!
Αλήθεια ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου τι θέση παίρνει για το παραπάνω θέμα;θα το επιτρέψει;
http://rainbowschool.gr/


ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΟΙ "ΕΜΦΥΛΕΣ/ΕΚΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ", ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

η kαλύτερη αντίδραση είναι η πλήρης απαξίωση και αποχή απο το συνέδριο όλων των εκπαιδευτικών.για να λάβουν το μήνυμα κάποιοι....σωτήρες της χώρας!!θα ήθελα όμως απο το βήμα αυτό να θέσω το εξής ερώτημα σε αυτούς τους πανεπιστημιακούς με τους παχηλούς μεταπτυχιακούς-διδακτορικούς τίτλους που φοβερά ευαισθητοποιημένοι θα προσέλθουν στο συνέδριο......
για τη μείωση του μαθητικού δυναμικού μέρα με τη μέρα,για την αρνητική πορεία του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ,για τη μετανάστευση τνω νέων μας, για την ανεργία, για την περιβόητη ανάπτυξη..που όλο έρχεται, ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ <> ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ;

ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είπε...

Πριν καταπέσει ο κονιορτός από τις «Έμφυλες Ταυτότητες» της θεματικής εβδομάδος των Γυμνασίων, νέο «χτύπημα» μας περίμενε: Το Υπουργείο «Παιδείας» προτρέπει δασκάλους και καθηγητές να παρακολουθήσουν το συνέδριο του «πολύχρωμου σχολείου»! Εάν μπείτε στην ιστοσελίδα του «πολύχρωμου σχολείου» (http://rainbowschool.gr/), θα διαπιστώσετε πως το απαράδεκτο αυτό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο 66ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, με την σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου διδασκόντων του σχολείου αυτού!!

Έχουμε παραφρονήσει τελείως; Αυτό λείπει από τα σχολειά μας σήμερα; Έτσι πραγματοποιείται η βασική αποστολή της Παιδείας, που αφορά στην καλλιέργεια της ηθικής αγωγής των Ελλήνων, της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως και στην δημιουργία ελεύθερων και υπεύθυνων προσωπικοτήτων, με βάση το ισχύον Σύνταγμα; Πού είναι οι συνδικαλιστές των τοπικών Συλλόγων των δασκάλων και της ΔΟΕ; Συνάδελφοι δάσκαλοι και καθηγητές, το διακύβευμα δεν είναι οι μισθοί, οι συντάξεις και οι διορισμοί! Τα παιδιά μας, οι μαθητές μας, είναι ο θησαυρός μας, η έγνοια μας! Τι νεολαία θέλουμε επιτέλους; Δεν καταλαβαίνουμε πως οι ιδέες που προωθούνται σε τέτοια συνέδρια δημιουργούν χειραγωγήσιμα και άβουλα πρόσωπα; Σεβόμαστε την όποια επιλογή του καθενός ως προς τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δεν ανεχόμαστε όμως την προβολή και την αποδοχή τέτοιων επιλογών ως φυσιολογικών – και μάλιστα μέσω του σχολείου – εφόσον οι επιλογές αυτές αντιστρατεύονται τον φυσιολογικό σεξουαλικό προσανατολισμό, όπως τον έχει ορίσει ο Θεός – Δημιουργός μας, σύμφωνα με την θεώρηση της Ορθοδόξου Εκκλησίας, της οποίας είμαστε μέλη η συντριπτική πλειοψηφία εκπαιδευτικών και μαθητών!

Συνάδελφοι, όσοι έχετε φιλότιμο και συνείδηση του λειτουργήματος που επιτελείτε, αντιδράστε! Η ευθύνη όλων μας έναντι των παιδιών είναι τεράστια!

Κωνσταντίνος Ιωάν. Παπανικολάου, δάσκαλος, εκπρόσωπος της παρατάξεως «Συνεχιστές του Καποδίστρια/Π.Ε.»