10/3/17

τρέξε εσυ κορόιδο για τη καθημερινή σου επιβίωση.........


Αποκαλυπτικά είναι τα έντυπα των δηλώσεων φορολογίας για τα εισοδήματα του 2016 αφού σύμφωνα με νέους κωδικούς οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές και οι οικονομικά ισχυροί πολίτες που καταθέτουν χρήματα για την ενίσχυση των πολιτικών κομμάτων τα οποία υποστηρίζουν θα «πριμοδοτηθούν» φέτος για τα ποσά αυτά με πρόσθετες εκπτώσεις στη φορολογία εισοδήματος!

ΣΧΟΛΙΟ: μέχρι τώρα τα κόμματα είχαν τους γνωστούς τραπεζίτες που τους έδιναν αφειδώς αμαρτωλά δάνεια για να .......συντηρούνται!!τώρα μάλλον που δεν δικαιούνται δάνεια (αφου ακόμη τα οφείλουν-ποιος ξέρει μέχρι πότε κι αν τα αποπληρώσουν!) αλλάζουν το τροπάριο ζητώντας την οικονομική ενίσχυση ΗΜΕΤΕΡΩΝ αλλά με το αζημίωτο! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ!!!μέχρι τώρα φώναζα και έλεγα:αν θέλουν τα αμαρτωλά κόμματα οικονομική ενίσχυση, ας κυκλοφορήσουν κουπόνια αλληλεγγύης και όποιος θέλει και είναι κορόιδο.... ας αγοράσει.....ΕΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; είναι κι αυτού επικίνδυνοι , πρέπει γρήγορα να πάνε στη.......Football League!!!