14/2/17

Πολύτεκνοι… με πολλά προβλήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....



Εκδήλωση Πολυτέκνων Λάρισας

Προς αποκατάσταση της αληθείας…

του κ.Π.Γκουντελάκη
Μέλος Δ.Σ συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας & περιχώρων



Οι πολύτεκνοι δεν επαιτούν.. αλλά απαιτούν 



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας 12/2/2017 …..<<Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας κ. Νίκος Τσόγιας με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας για τη βράβευση μητέρων που απέκτησαν 4ο,5ο και 6ο παιδί μέσα στο 2016 αλλά και των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, μιλά για τα προβλήματα των πολυτέκνων και του Συλλόγου, επισημαίνοντας τα εξής:
<<…..Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι ξεχασμένες από την πολιτεία. Εμείς όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα (συμφωνούμε απόλυτα μέχρι τώρα με τα λεγόμενα του προέδρου)…..και συνεχίζει λέγοντας <<…..Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι ότι ενώ κάθε χρόνο στον σύλλογο είχαμε περίπου 4000 θεωρήσεις ταυτοτήτων μελών, με τις οποίες μπορούσαν να παραλαμβάνουν τρόφιμα ή να έχουν εκπτώσεις, φέτος μετά βίας φτάσαμε τις 1200. Οι πιο πολλοί δεν τις θεωρούν διότι πολύ απλά δεν τους χρησιμεύουν κάπου. Για τον σύλλογο όμως αυτό ήταν βασικό έσοδο. Δεν χρηματοδοτούμαστε από το κράτος. Δεν βγάζουμε πλέον ούτε τα μηνιαία έξοδα λειτουργίας των γραφείων του συλλόγου που υπολογίζονται στα 2650 ευρώ και στα ταμεία μπαίνουν περίπου 300 ευρώ. Πολλές φορές χρειάστηκε να βάλω και εγώ ο ίδιος το χέρι στην τσέπη για να καλύψω όπου χρειάστηκε. Η πολιτεία θα πρέπει να επανεξετάσει τη στάση της απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια».

Μετά λύπης μου κύριε Διευθυντά, σας αναφέρω ότι ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν απών από την εκδήλωση αλλά και ούτε διαβάστηκε κάποιος χαιρετισμός του  κατά τη διάρκεια αυτής. Παλιότερη συζήτηση με δημοσιογράφο μπορεί να έγινε (δεν το γνωρίζουμε).Δεν είναι δυνατόν από τη μια να τιμούμε και επαινούμε και από την άλλη παράπονα για το ότι δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο σύλλογο; Δημοσιεύονται στο ρεπορτάζ άστοχες επισημάνσεις του προέδρου  που έχουν να κάνουν με διαδικαστικά θέματα που ενδιαφέρουν μόνο το σύλλογο και τα μέλη του  (θεωρήσεις ταυτοτήτων, μηνιαία έξοδα-έσοδα συλλόγου κ.λ.π – αυτά θα μπορούσαν να ειπωθούν σε μια Γ.Σ).

 Τελειώνοντας… με τη μεγαλοσύνη και τη παλληκαριά του προέδρου (που φαίνεται σύμφωνα και με το ρεπορτάζ ότι  συντηρεί το σύλλογο και δεν βρίσκεται ένα βήμα πριν τη κατάρρευση!!). Σε  τέτοιες εκδηλώσεις  συντάσσονταν πάντα σχετικό δελτίο τύπου από το σύλλογο και  το κοινοποιούσαμε  στην εφημερίδα προς δημοσίευση… είδε κάτι τέτοιο ο συντάκτης του ρεπορτάζ;



Υ.Γ. τιμώμενα πρόσωπα ήταν η πολύτεκνη μητέρα-οικογένεια και όχι τα μέλη του Δ.Σ!!
=========================================================
διαβάστε επίσης και την απάντηση του/της δημοσιογράφου.........


2 σχόλια:

Unknown είπε...

καλά...δεν βλέπετε κάποιοι εκεί στο σύλλογο το χάσιμο που έχει με τη παρουσία αυτού του ατόμου που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να εκφρασθεί; δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος να τον αντικαταστήσει;

Unknown είπε...

άσχετο με την ημέρα της εκδήλωσης το περισσότερο περιεχόμενο των δηλώσεων του προέδρου πολυτέκνων όπως και της δημοσιογράφου που προσπαθεί να υπεραμυνθεί όσων έχει γράψει αλλά δεν πείθει.